Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2005
|
05
|
1
|
Tytuł artykułu
Effects of conjugated linoleic acid (CLA) on fatty acid composition, lipid oxidation and quality of pork meat
Autorzy
Szymczyk B.
Warianty tytułu
PL
Wpływ sprzężonego kwasu linolowego na skład kwasów tłuszczowych, oksydację lipidów oraz jakość mięsa wieprzowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
conjugated linoleic acid
fatty acid composition
lipid oxidation
meat quality
pork meat
pig
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2005
Tom
05
Numer
1
Opis fizyczny
p.145-157,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szymczyk B.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-72e7f555-e678-49c8-889a-5c49406bfb0e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.