Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2015
|
53
|
4
|
Tytuł artykułu
Jakość produktu tradycyjnego z mleka koziego - sera podkarpackiego białego
Autorzy
Sikora J.
,
Kawecka A.
Warianty tytułu
EN
Quality of the white podkarpacki cheese, a traditional goat milk product
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc pochodzenia zwierzecego
produkty tradycyjne
sery kozie
sery biale
ser kozi podkarpacki bialy
jakosc
zawartosc bialka
zawartosc suchej masy
zawartosc tluszczu
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
jakosc mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2015
Tom
53
Numer
4
Opis fizyczny
s.10-15,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sikora J.
Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Kawecka A.
Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-72acc69f-aed3-405a-beaa-def965420c7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.