Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
06
|
Tytuł artykułu
Skąd się biorą dziury w chlebie?
Autorzy
Slowik E.
Warianty tytułu
EN
Porosity of bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
porowatosc
miekisz
pieczywo
piekarstwo
woda
chleb mieszany
spulchnianie ciasta
ciasto
gluten
procesy technologiczne
wypiek pieczywa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
06
Opis fizyczny
s.8-9,fot.
Twórcy
autor
Slowik E.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-71cd73e2-5b6b-46c0-9577-07435e336476
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.