Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w czekoladach mlecznych i wyrobach czekoladowych
(
Paszczyk B.
,
Luczynska J.
)
artykuł:
Wpływ stylu życia współczesnego człowieka na rozwój chorób układu krążenia
(
Knyszewski K.
,
Czapiewska M.
,
Kazmierczak K.
,
Lebiedzinska A.
)
artykuł:
Sposób żywienia i suplementacji osób trenujących sporty sylwetkowe
(
Wrzosek M.
,
Michota-Katulska E.
,
Zegan M.
)
artykuł:
Warzywa i owoce źródło witamin i składników mineralnych w diecie studentek dietetyki
(
Kucharska A.
,
Oleksiak N.
,
Sinska B.
,
Zegan M.
,
Michota-Katulska E.
)
artykuł:
Ocena zawartości kadmu i ołowiu w ziołach i przyprawach dostępnych w sprzedaży detalicznej
(
Gajewska M.
,
Czajkowska-Myslek A.
)
artykuł:
Zawartość składników bioaktywnych w wybranych przetworach zbożowych
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Florkiewicz A.
,
Deren K.
)
artykuł:
Ocena stanu odżywienia oraz zachowań żywieniowych studentów Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
(
Klos A.
,
Tomczak A.
,
Klos K.
,
Keska A.
,
Bertrandt J.
)
artykuł:
Żywienie w skokach narciarskich
(
Zaczek Z.
,
Michota-Katulska E.
,
Zegan M.
)
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca wybranych herbat z deklarowaną zawartością witaminy C
(
Mazurek D.
,
Wyka J.
,
Kolniak-Ostek J.
,
Bulynko J.
,
Haligowska N.
)
artykuł:
Ocena jadłospisów w podwarszawskim domu opieki dla osób starszych
(
Dobrowolski H.
,
Wlodarek D.
)
artykuł:
Pozostałości środków ochrony roślin w owocach truskawek pochodzących z Polski południowo-wschodniej w latach 2014–2015
(
Matyaszek A.
,
Szpyrka E.
,
Podbielska M.
,
Slowik-Borowiec M.
,
Rupar J.
)
artykuł:
Odtłuszczone produkty mleczarskie - dietetyczne nieporozumienie
(
Cichosz G.
,
Czeczot H.
,
Bielecka M. M.
)
artykuł:
Określenie wartości zdrowotnej suszu i naparów wysokogatunkowych herbat czarnych pochodzących z różnych rejonów upraw
(
Czernicka M.
,
Zagula G.
,
Bajcar M.
,
Saletnik B.
,
Puchalski C.
)
artykuł:
Żywność funkcjonalna w opinii osób regularnie uczęszczających na zajęcia sportowe. Cz. I. Ocena poziomu wiedzy w zakresie żywności funkcjonalnej, jej składu oraz wpływu na organizm człowieka
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Florkiewicz A.
,
Filipek J.
,
Berski W.
,
Mentel I.
,
Dyminska-Czyz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.