Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Charakterystyka substancji zapachowo-smakowych grzybów
(
Lobaszewski E.
,
Paczynska B.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Przetwory z jaj
(
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
Zmiany fizyczne skóry i tkanki mięśniowej dorszy w czasie zamrażalniczego składowania w zależności od technologicznego przechowywania surowca
(
Stodolnik L.
,
Kaczmarek R.
)
artykuł:
Ekstrakcja rozpuszczalnikami nadkrytycznymi - nowa metoda rozdziału składników żywności
(
Leman J.
,
Leman H.
)
artykuł:
Badania analityczne nad wartością odżywczą całodziennych racji pokarmowych wybranych grup ludności
(
Kunachowicz H.
,
Rutkowska U.
,
Czarnowska-Misztal E.
,
Nadolna I.
)
artykuł:
Cholesterol
(
Chalcarz W.
)
artykuł:
Wpływ oleju rzepakowego o różnej zawartości kwasu erukowego na ustrój zwierząt i człowieka
(
Ziemlanski S.
,
Budzynska-Topolowska J.
)
artykuł:
Natleniacz strumieniowy BIOX-5M
artykuł:
Dr inż. Janusz Berdowski
artykuł:
Wymiana masy w żywności o stałej konsystencji. Cz.I. Dyfuzja wody
(
Lenart A.
)
artykuł:
Stan polskiego przemysłu spożywczego na tle przemian gospodarczych. Wywiad z dyrektorem Departamentu Przetwórstwa Rolno-Spożywczego w Ministerstwie Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
(
Krajewski K.
)
artykuł:
Zawartość miedzi, manganu, cynku i żelaza w ziarnie i naparze kawy naturalnej
(
Falandysz J.
,
Kotecka W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.