PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 4 |

Tytuł artykułu

Przegląd metod oznaczania błonnika w produktach spożywczych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
A survey of the methods for cellulose determination in food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

4

Opis fizyczny

s.365-370,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-70bc6e5c-448f-4151-9887-c7b9356fbd99
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.