Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2015
Tom
63
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Parametry oceny jakości ziarna zbóż i mąki do produkcji wyrobów piekarsko-ciastkarskich
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Czy kara za wcześniejsze rozwiązanie umowy najmu jest kosztem podatkowym?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Łagodne i efektywne naważanie ciastek waflowych
artykuł:
Śledzik i jajeczko nie są przychodem pracownika
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak rozwijać pracownika - narzędzia. Część 4. Różne spojrzenia, czyli role i praca z perspektywą
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Pieczywo dla biegacza
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Odpowiedzialny biznes, czyli warto pomagać
artykuł:
Wpływ kwasu piekarskiego na kształtowanie jakości ciasta i pieczywa
(
Slowik E.
)
artykuł:
Plan B - plan na biznes. Rewolucyjne zalety niepozornych pojemników i desek garowniczych firmy Plan B
artykuł:
Szwajcaria różnorodnością pieczywa słynie (cz.1)
(
Marchand B.
)
artykuł:
Zatrudniamy bezrobotnego z pośredniaka (część I)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kilka słów o nadzorze inwestorskim nad robotami budowlanymi
(
Gubala W.
)
artykuł:
O kolorach w piekarstwie i cukiernictwie
artykuł:
Jak promowac pieczywo w sklepie
(
Pietka A.
)
artykuł:
3 razy Środowisko w praktyce
(
Mojzykiewicz A.
)
artykuł:
Sherry i Manzanilla
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Benier - obróbka ciasta o wydajności TA 180 z dwugodzinną garą w kotle
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Barwniki stosowane w żywności - obowiązujące przepisy prawne
(
Kuzma K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.