PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 1 |

Tytuł artykułu

Determination of total polyphenols content and antioxidant properties of cocoa powder

Warianty tytułu

PL
Określenie ogólnej zawartości polifenoli i właściwości antyoksydacyjnych proszku kakaowego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

p.91-100,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Commodity and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
  • Ecology and Food Commodity Science, Institute of Chemistry, Medical University of Gdansk, Debinki 7, 80-211 Gdansk, Poland

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-707db868-7258-4e96-ad31-4ab05671e563
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.