Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2012
|
1
|
Tytuł artykułu
Determination of total polyphenols content and antioxidant properties of cocoa powder
Autorzy
Smiechowska M.
,
Klobukowski F.
Warianty tytułu
PL
Określenie ogólnej zawartości polifenoli i właściwości antyoksydacyjnych proszku kakaowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2012
Numer
1
Opis fizyczny
p.91-100,fig.,ref.
Twórcy
autor
Smiechowska M.
Department of Commodity and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Klobukowski F.
Ecology and Food Commodity Science, Institute of Chemistry, Medical University of Gdansk, Debinki 7, 80-211 Gdansk, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-707db868-7258-4e96-ad31-4ab05671e563
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.