Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Rocznik
2016
Tom
46
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Lingering taxonomic confusion in Labeo (Actinopterygii: Cypriniformes: Cyprinidae): correcting the records and basis of type designations for seven Congolese species
(
Van Steenberge M.
,
Snoeks J.
,
Vreven E.
)
artykuł:
A strange occurrence of Plectorhinchus gaterinus (Actinopterygii: Perciformes: Haemulidae) in the Thracian Sea (eastern Mediterranean)
(
Corsini-Foka M.
,
Sarlis N.
)
artykuł:
Growth and age estimation of the greater forkbeard, Phycis blennoides (Actinopterygii: Gadiformes: Phycidae), from the Gulf of Tunis (central Mediterranean)
(
Romdhani A.
,
Ktari M.-H.
,
Dufour J.-L.
,
Mahe K.
,
Francour P.
)
artykuł:
First record of a Lessepsian migrant, Pomadasys stridens (Actinopterygii: Perciformes: Haemulidae) from the Aegean Sea, Turkey
(
Akyol O.
,
Ünal V.
)
artykuł:
A quantitative sampling method for assessment of deep cryptobenthic ichthyofauna using trimix diving
(
Glavicic I.
,
Kovacic M.
)
artykuł:
First record of the large-headed goby, Millerigobius macrocephalus (Actinopterygii: Perciformes: Gobiidae), from Italy
(
Giacobbe S.
,
Spinelli A.
,
De Matteo S.
,
Kovacic M.
)
artykuł:
First record of a western Mascarene endemic, Halichoeres pelicieri (Actinopterygii: Perciformes: Labridae), from Reunion Island
(
Wickel J.
,
Pinault M.
,
Fricke R.
)
artykuł:
Comparative efficacy of phytase from fish gut bacteria and a commercially available phytase in improving the nutritive value of sesame oilseed meal in formulated diets for fingerlings of rohu, Labeo rohita (Actinopterygii: Cypriniformes: Cyprinidae)
(
Roy T.
,
Dan S. K.
,
Banerjee G.
,
Nandi A.
,
Ghosh P.
,
Ray A. K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.