PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 2 |

Tytuł artykułu

The effect of temperature on in vitro digestibility, fat globular size and free fatty acid bio-availability in milk fat

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

2

Opis fizyczny

p.127-134,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Dairy Science and Quality Management, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6f10c116-6dfc-4671-9fe5-5168fe747d4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.