Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2012
|
45
|
3
|
Tytuł artykułu
Właściwości przeciwutleniające przypraw na przykładzie pieprzu czarnego Piper nigrum L.
Autorzy
Newerli-Guz J.
Warianty tytułu
EN
The antioxidant properties of spices-example black peper Piper nigrum L.
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.887-891,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Newerli-Guz J.
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 83, 81-225 Gdynia
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6ea22f77-a22d-4d9c-9463-496cea84879f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.