Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2012
|
56
|
05-06
|
Tytuł artykułu
Próby wyjaśnienia przyczyn “goryczki pozostającej” w piwie - i słów parę o butelkach
Autorzy
Brudzynski A.
Warianty tytułu
EN
Attempts to explain causes of the bitterness in beer and a few words about bottles
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
browarnictwo
piwo
produkcja piwa
technologia produkcji
wady piwa
goryczka piwa
opakowania
puszki
butelki
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.42-43
Twórcy
autor
Brudzynski A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6e8da658-5aee-4fed-ac87-047e00220e4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.