Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2024
|
74
|
2
|
Tytuł artykułu
Classification of slovenian dry-cured ham – Kraški pršut – according to texture profile
Autorzy
Polak M.L.
,
Polak T.
,
Kuhar M.
,
Jazbec I.Z.
,
Kaltnekar T.
,
Demsar L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
2
Opis fizyczny
p.111-119,fig.,ref.
Twórcy
autor
Polak M.L.
Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
autor
Polak T.
Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
autor
Kuhar M.
Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
autor
Jazbec I.Z.
Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
autor
Kaltnekar T.
KRAS d. o. o., Šepulje 31, 6210 Sežana, Slovenia
autor
Demsar L.
Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/186589
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6e2dc5d3-2d59-46b3-871b-93256336e1e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.