Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2018
|
5 [175]
|
Tytuł artykułu
Fredrik Berselius
Autorzy
Godlewska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Berselius Fredrik wywiad
kucharze
gastronomia
kuchnie
kadra kierownicza
kuchnia nordycka
restauracje
zywienie zbiorowe
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2018
Numer
5 [175]
Opis fizyczny
s.44-45,fot.
Twórcy
autor
Godlewska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6dc7243d-170f-4ca4-8dfa-2a9a7c362081
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.