Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1986
|
297
|
Tytuł artykułu
Charskterystyka frakcji białkowych i niektórych właściwości technologicznych mięsa odzyskanego mechanicznie z kurcząt brojlerów
Autorzy
Radomyski T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Harakteristika belkovyh frakcij i nekotoryh texnologicheskih svojstv mehanicheski dobyvaemogo mjasa iz tushek cyplyat-brojlerov
EN
Characteristics of protein fractions and some technological properties of mechanically gained meat of broiler chicks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
frakcje bialkowe
wlasciwosci technologiczne
mieso drobiowe
kurczeta brojlery
oddzielanie mechaniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1986
Tom
297
Opis fizyczny
s.339-343,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Radomyski T.
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa w Poznaniu-Zakrzewie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d8471b6-d904-4c81-952b-09d41530783d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.