Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
2006
|
24
|
3
|
Tytuł artykułu
Technological quality of pork deep-frozen direct post-slaughter or after 24 h chilling, measured during 12-months of storage
Autorzy
Kondratowicz J.
,
Chwastowska I.
Warianty tytułu
PL
Jakość technologiczna mięsa wieprzowego zamrożonego bezpośrednio po uboju lub po 24 godzinach chłodzenia, mierzona podczas 12-miesięcznego przechowywania w głębokim zamrożeniu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2006
Tom
24
Numer
3
Opis fizyczny
p.131-139,ref.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Department of Commodity Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Chwastowska I.
Department of Commodity Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d77e35a-5035-45db-b22f-6e39e7817782
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.