Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2014
|
02
|
Tytuł artykułu
Kodeks praktyk higienicznych CAC FAO/WHO w produkcji mleka i przetworów mlecznych
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
CAC FAO/WHO code of hygienic practice for milk and milk products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko
przetwory mleczne
praktyki higieniczne
dobra praktyka
Kodeks Zywnosciowy FAO
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2014
Numer
02
Opis fizyczny
s.32-37,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d6a1277-379b-4caf-8596-cb6a84d8a0c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.