Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1981
|
35
|
04-05
|
Tytuł artykułu
Obróbka technologiczna nasion soi przeznaczonych do produkcji potraw (I)
Autorzy
Swiderski F.
,
Paraska W.
,
Bytnerowicz B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia produkcji
przemysl spozywczy
soja
wykorzystanie
obrobka technologiczna
produkcja zywnosci
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
04-05
Opis fizyczny
s.11-12,rys.,wykr.
Twórcy
autor
Swiderski F.
autor
Paraska W.
autor
Bytnerowicz B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d655301-ab6b-425c-9a36-dec19618a599
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.