PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 06 | 2 |

Tytuł artykułu

Źródła zapatrywania się w żywność przez polskich konsumentów w zależności od przynależności do grupy społeczno-zawodowej

Warianty tytułu

EN
Sources of supply in food by Polish consumers depending on attachment to their socio-professional group

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

06

Numer

2

Opis fizyczny

s.177-183,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Ekonomiki Gospodarki Żywnościowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Ekonomiki Gospodarki Żywnościowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6ccc6ca7-aae8-41b9-ad8e-6b50857e8890
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.