Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
2004
|
06
|
2
|
Tytuł artykułu
Źródła zapatrywania się w żywność przez polskich konsumentów w zależności od przynależności do grupy społeczno-zawodowej
Autorzy
Lagiewka P.
,
Sznajder M.
Warianty tytułu
EN
Sources of supply in food by Polish consumers depending on attachment to their socio-professional group
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
Rocznik
2004
Tom
06
Numer
2
Opis fizyczny
s.177-183,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lagiewka P.
Katedra Ekonomiki Gospodarki Żywnościowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Sznajder M.
Katedra Ekonomiki Gospodarki Żywnościowej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6ccc6ca7-aae8-41b9-ad8e-6b50857e8890
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.