PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 36 |

Tytuł artykułu

Wpływ poziomu białka w diecie o wyrównanej zawartości aminokwasów strawnych na skład chemiczny ciała oraz wykorzystanie białka i energii u mięsnych świń

Warianty tytułu

EN
Effect of protein level in the diet formulated according to ileal digestible amino acids content on the chemical body composition and utilization of protein and energy in lean pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Opis fizyczny

s.63-71,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polska Akademia Nauk, Jabłonna
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6ca73435-518c-410a-981d-105de1366e70
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.