Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1969
|
16
|
Tytuł artykułu
Wymierne sensoryczne oznaczenie natężenia zapachu i smakowitości
Autorzy
Tilgner D.J.
,
Ziminska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Sensori`eskoe opredelenie intensivnosti zapakha i vkusa
EN
Measurable sensory evaluation of the intensity of odour and flavour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1969
Tom
16
Opis fizyczny
s.79-93,rab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tilgner D.J.
Katedra Technologii Zwierzecych Produktów Spożywczych, Politechnika Gdańska, Gdańsk
autor
Ziminska H.
Katedra Technologii Zwierzecych Produktów Spożywczych, Politechnika Gdańska, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6c97a126-6795-4a81-92f5-98d082f21ca4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.