PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 30 | 4 |

Tytuł artykułu

Wybrane właściwości fizykochemiczne modelowych układów emulsyjnych zwierających olej ze słodkich migdałów, lecytynę i β-glukan

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Selected physicochemical properties of model emulsion systems containing sweet almond oil, lecithin and -glucan

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

4

Opis fizyczny

s.115-132, rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Zarządzania i Jakości Produktu, Wydział Chemii Stosowanej, Uniwersytet Radomski im.Kazimierza Pułaskiego, ul.Bolesława Chrobrego 2, 26-600 Radom
autor
  • Katedra Zarządzania i Jakości Produktu, Wydział Chemii Stosowanej, Uniwersytet Radomski im.Kazimierza Pułaskiego, ul.Bolesława Chrobrego 2, 26-600 Radom
autor
  • Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstw Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
  • Department of Technology and Quality of Plant Products, Faculty of Biotechnology and Food Science, Slovak University of Nitra, Slovakia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6c55dc44-3da5-4e9e-84a5-250a2f53d5db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.