Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2012
|
60
|
12
|
Tytuł artykułu
Można i warto! - produkować funkcjonalny chleb owsiany
Autorzy
Rozmierska J.
,
Piasecka-Jozwiak K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
chleb owsiany
zywnosc funkcjonalna
kultury starterowe
chleb pszenno-owsiany
technologia produkcji
beta-glukany
bialka roslinne
wartosc odzywcza
owies
sklad chemiczny
witaminy
sole mineralne
jakosc
ocena jakosci
oswiadczenia zywieniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
12
Opis fizyczny
s.8,10,12,tab.,fot.
Twórcy
autor
Rozmierska J.
autor
Piasecka-Jozwiak K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6c3d43ea-0907-4849-892d-a027543c20cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.