Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
588
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
588
artykuł:
Utylizacja odpadów pochodzących z zakładów przemysłu spożywczego i paliwowego z wykorzystaniem lipolitycznych drożdży Yarrowia lipolytica
(
Mazurczak P.
,
Zieniuk B.
,
Fabiszewska A.
,
Nowak D.
,
Woloszynowska M.
,
Bialecka-Florjanczyk E.
)
artykuł:
Charakterystyka właściwości prozdrowotnych glukozynolanów
(
Cieslik E.
,
Cieslik I.
,
Borowski M.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia z zakresu biologii, hodowli i reprodukcji chryzantemy wielkokwiatowej
(
Kukus D.
)
artykuł:
Ocena wybranych właściwości skrobi wyizolowanej z nasion komosy ryżowej
(
Piecyk M.
,
Kowalska K.
,
Worobiej E.
,
Ostrowska-Ligeza E.
)
artykuł:
Wpływ wielkości i części korzenia buraka ćwikłowego odmiany Bonel na zawartość wybranych związków i aktywność przeciwutleniającą soku
(
Goscinna K.
,
Czapski J.
)
artykuł:
Ocena wybranych ekstraktów roślin przyprawowych pod względem ich właściwości przeciwdrobnoustrojowych oraz zawartości fenolokwasów
(
Piekut J.
)
artykuł:
Effects of continuous and periodic water stress on cold hardiness of rhododendron cultivars
(
Koniarski M.
,
Matysiak B.
)
artykuł:
Ocena wpływu wstępnej obróbki hydrotermicznej nasion rzepaku na jakość fizykochemiczną i stabilność oksydatywną wytłoczonego oleju
(
Wroniak M.
,
Rekas A.
,
Piekut A.
)
artykuł:
Effect of sucrose concentration on oxalic acid biosynthesis by Aspergillus niger
(
Walaszczyk E.
,
Gasiorek E.
,
Podgorski W.
)
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia oraz dodatku inertu na kinetykę suszenia fontannowo-mikrofalowego trawy cytrynowej
(
Paslawska M.
,
Jaloszynski K.
,
Surma M.
,
Stepien B.
)
artykuł:
Jakość handlowa nuggetsów z mięsa kurcząt dostępnych na rynku warszawskim
(
Cegielka A.
,
Wojtun M.
,
Pietrzak D.
,
Cegielka J.
)
artykuł:
Projektowanie innowacyjnej żywności NOTE by NOTE
(
Gluchowski A.
,
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Pozostałości herbicydów w roślinach uprawnych
(
Trajdos J.
,
Snopczynski T.
,
Sadowski J.
)
artykuł:
Wpływ moczenia nasion bobiku na ich wartość odżywczą dla kurcząt brojlerów
(
Osek M.
,
Milczarek A.
,
Pachnik M.
)
artykuł:
Wpływ dodatku preparatu błonnika jęczmiennego Vitacel BG 300 na wybrane wyróżniki jakości konserw mięsnych
(
Miazek J.
,
Cebula B.
,
Slowinski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.