Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2019
Tom
67
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Polskie superfoods
(
Pietka A.
)
artykuł:
Wina szwajcarskie pijemy w Szwajcarii
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber.Pastelowe różyczki
(
Weber M.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Pingwinki
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Walentynkowa sówka
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Jak funkcjonuje technologia studzenia próżniowego
artykuł:
Porady prawne. Nabywcę na fakturze zmieniamy fakturą korygującą
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piwo z chleba
(
P.K.
)
artykuł:
Mrozone pieczywo nie jest świeże
artykuł:
Lodziarski sezon za pasem. Rozmowa z Piotrem Krasoniem, odpowiedzialnym za organizację Targów Expo Sweet
artykuł:
Porady prawne. Faktura korygująca - potwierdzenie odbioru
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... dodając wodę do mąki podczas przygotowywania ciasta decydujesz o jakości pieczywa, a także o swoim przyszłym zysku z jego sprzedaży? Niby zwykła woda, a może wiele pomóc lub popsuć w technologii
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Rosnący rynek "zdrowych" i "naturalnych" dodatków do żywności
(
A.L.
)
artykuł:
Instalacje wielko- i wielpiecowe Reventa w Polsce
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Wpływ letnich upałów na sprzedaz wyrobów cukierniczych w Niemczech
(
A.L.
)
artykuł:
Przetwory zbożowe niezastąpione w zdrowej diecie dzieci i młodzieży - ocenia Instytut Żywności i Żywienia
(
A.L.
)
artykuł:
Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Porcjowanie ciasta formą sztuki
artykuł:
Brenntag głównym dystrybutorem wyrobów Cargilla w Europie Środkowo-Wschodniej
(
A.L.
)
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Część 5. Motywująca informacja zwrotna
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Przewidywanie popytu dla sieci detalicznej piekarni
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Karmel lekcja 124. Rower tandem
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Ocieplanie ścian - krok we właściwym kierunku
(
Gubala W.
)
artykuł:
No waste w praktyce
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Chleby pełnoziarniste - charakterystyka, spożycie, wartość odżywcza
(
Potapowicz G.
)
artykuł:
Giganty zwiększają udziały w zaopatrzeniu rynku w artykuły FMCG
(
A.L.
)
artykuł:
Wzrośnie odpowiedzialność producentów żywności za stosowane opakowania
(
A.L.
)
artykuł:
Karnawał, czas na zimowe bale
artykuł:
Luty - czas działania
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Porady prawne. Kiedy można anulować fakturę
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Konsument stuprocentowo ponowoczesny
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Alternatywa dla plastikowych tacek
(
A.L.
)
artykuł:
Barry Callebaut umacnia pozycję w Rosji
(
A.L.
)
artykuł:
By cukiernik pączki smażyć mógł
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Prawo pracownicze w 2019 roku
(
Paprocki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.