Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2017
|
02
|
Tytuł artykułu
Z glutaminianem sodu czy bez?
Autorzy
Szacilo J.
,
Szacilo K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
smakowitosc
jakosc sensoryczna
dodatki do zywnosci
glutaminian sodu
synergenty
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Numer
02
Opis fizyczny
s.30,32,wykr.
Twórcy
autor
Szacilo J.
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Suwałkach, Suwałki
autor
Szacilo K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6bcd3118-31ea-41e3-8f24-fce75453d961
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.