Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2022
|
27
|
3
|
Tytuł artykułu
Evaluation of the nutritional value of edible fine bone powder, rich in bioelements extracted using a long-term hydrothermal method, for nutrition and human calcium supplementation
Autorzy
Morsy R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2022
Tom
27
Numer
3
Opis fizyczny
p.569-578,fig.,ref.
Twórcy
autor
Morsy R.
Physics Department, Faculty of Science, Tanta University, Tanta 31527, Egypt
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2022.27.2.2250
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6bc1693c-c5fd-41c8-b3d5-68d5bbdf1d51
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.