Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1991
|
35
|
05
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie naturalnych barwników i barwienia żywności. Cz.II. Właściwości wybranych barwników naturalnych
Autorzy
Czapski J.
,
Sobkowska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
barwniki spozywcze
barwniki naturalne
barwienie zywnosci
barwniki chinolinowe
betakaroten
karotenoidy
annatto
papryka
szafran
flawonoidy
betalainy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
05
Opis fizyczny
s.18-21
Twórcy
autor
Czapski J.
Zakład Technologii Owoców i Warzyw, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Sobkowska E.
Zakład Technologii Owoców i Warzyw, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6b532c57-5583-4704-9add-55685e86d484
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.