Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Biologia i Hodowla Zwierząt
2008
|
57
|
Tytuł artykułu
Wpływ zróżnicowanych poziomów dodatku izomeryzowanego oleju makowego na zawartość i skład kwasów tłuszczowych tłuszczu mleka owiec
Autorzy
Bodkowski R.
,
Patkowska-Sokola B.
,
Walisiewicz-Niedbalska W.
Warianty tytułu
EN
Influence of differentiated levels of isomerised poppy seed oil addition on content and composition of fatty acids of sheep milk fat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owce
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
olej makowy
olej makowy izomeryzowany
sprzezone dieny kwasu linolowego
mleko owcze
zawartosc tluszczu
zawartosc kwasow tluszczowych
sklad kwasow tluszczowych
izomery kwasu linolowego
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Biologia i Hodowla Zwierząt
Rocznik
2008
Tom
57
Opis fizyczny
s.7-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bodkowski R.
Instytut Hodowli Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Patkowska-Sokola B.
autor
Walisiewicz-Niedbalska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6b253a5a-a5ca-409f-a4b5-a01f6d9e8af7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.