Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
07
|
Tytuł artykułu
Produkcja serów w Hiszpanii
Autorzy
Smuga A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Hiszpania
produkcja serow
sery
spozycie zywnosci
poziom spozycia
chroniona nazwa pochodzenia
chronione oznaczenie geograficzne
rejestracja produktow
ser Tetilla
technologia produkcji
ser Manchego
sery hiszpanskie
sery kozie
asortyment
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
07
Opis fizyczny
s.28-30,fot.
Twórcy
autor
Smuga A.
Biuro Radcy ds.Rolnictwa, Ambasada Królestwa Hiszpanii w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6b1bbba0-1b5d-4c21-9032-1e27cf839bd5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.