Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2018
|
04
|
Tytuł artykułu
Ciasto czarna porzeczka z zabajone
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciasta
receptury
cukiernictwo
ciasta czarna porzeczka z zabajone
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Numer
04
Opis fizyczny
s.32-33,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6aa22f98-11ca-4db9-9da1-e3102cf62aed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.