Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ diety niskowęglowodanowej i wysokobiałkowej na parametry wątrobowe szczurów szczepu Wistar żywionych dietą (LCHP)
Autorzy
Kostogrys R.B.
,
Manterys A.
,
Franczyk-Zarow M.
,
Maslak E.
,
Florkiewicz A.
,
Wybranska I.
Warianty tytułu
EN
Effect of low carbohydrate high protein diet (LCHP) on livers in Wistar rats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.325-330,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kostogrys R.B.
Katedra Biochemii Klinicznej, Collegium Medium, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Kopernika 15A, 31-501 Kraków
autor
Manterys A.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Franczyk-Zarow M.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Maslak E.
Jagiellonian Centre for Experimental Therapeutics (JCET), Bobrzyńskiego 14, Kraków
autor
Florkiewicz A.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Wybranska I.
Katedra Biochemii Klinicznej, Collegium Medium, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Kopernika 15A, 31-501 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6a5b7942-6372-4387-8cda-04d355af5165
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.