Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1973
Tom
23
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Wpływ uwodornienia oleju rzepakowego na jego strawność
(
Cichon R.
,
Rutkowski A.
)
artykuł:
Próba charakterystyki czynników stymulujących aktywność drożdży piekarskich
(
Jakubczyk T.
,
Haberowa H.
,
Zakrzewska B.
)
artykuł:
Wpływ nawożenia mineralnego na zawartość nielotnych kwasów w owocach truskawek
(
Plocharski W.
,
Zaleski J.
)
artykuł:
Profesor dr Zofia Schechtel-Charłampowicz (życiorys i działalność naukowa)
artykuł:
Studia nad wpływem proszku z mleka chudego na właściwości reologiczne ciasta pszennego
(
Horubalowa A.
)
artykuł:
Kinetyka i termodynamika procesu autooksydacji estrów metylowych niektórych nienasycnych kwasów tłuszczowych
(
Zwierzykowski W.
,
Igielska-Slezak B.
,
Niewiadomski H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.