PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 03 |

Tytuł artykułu

Cukiernictwo to moja pasja. Rozmowa z Tomaszem Dekerem, mistrzem cukiernictwa, współwłaścicielem sieci renomowanych cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, założycielem Fundacji Instytutu Rozwoju Sztuki Kulinarnej, jurorem wielu konkursów kulinarnych, reprezentantem kraju, dwukrotnym zdobywcą brązowego medalu na Culinary World Cup w Luksemburgu i złotego medalu World Barbecue Championships

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.16-17,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6a41c693-e49e-4dfd-91d6-9ca7ad6facbd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.