PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 5 |

Tytuł artykułu

Toksyczność subchroniczna penicyliny G oraz produktów jej rozpadu cieplnego po podaniu per os

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
SUBKHRONICHESKAJA TOKSICHNOST’ PENICILINA G, A TAKZHE PRODUKTOW EGO TERMICHESKOGO RASPADA POSLE WWEDENIA PER OS
EN
SUBCHRONIC TOXICITY OF PENICILLIN G AND ITS PRODUCTS OF THERMAL DEGRADATION AFTER ORAL ADMINISTRATION

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

5

Opis fizyczny

s.389-395,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Higieny Żywności, Wydział Weterynaryjny, Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie, ul.Nowoursynowska 161, 02-766 Warszawa
autor
  • Katedra Higieny Żywności, Wydział Weterynaryjny, Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie, ul.Nowoursynowska 161, 02-766 Warszawa
autor
  • Katedra Higieny Żywności, Wydział Weterynaryjny, Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie, ul.Nowoursynowska 161, 02-766 Warszawa
  • Katedra Higieny Żywności, Wydział Weterynaryjny, Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie, ul.Nowoursynowska 161, 02-766 Warszawa
  • Katedra Higieny Żywności, Wydział Weterynaryjny, Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza w Warszawie, ul.Nowoursynowska 161, 02-766 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-69fa3b0b-d9e5-47ea-82b4-3fc7877d2665
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.