Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
01
|
Tytuł artykułu
Chemiczne alergeny mleka i jego nietolerancja (nadwrażliwość niealergiczna) jako problem higieny żywności w aspekcie chemicznym
Autorzy
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
Chemical allergens in milk and their intolerance (allergic hypersensitivity) as a food hygiene issue from a chemical perspective
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
mleko
przetwory mleczne
alergeny
produkty chemiczne
nadwrazliwosc niealergiczna
nadwrazliwosc pokarmowa
nietolerancja pokarmowa
higiena zywnosci
bialka mleka
skladniki zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
01
Opis fizyczny
s.39-44,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olszytnie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6965595d-62da-42fe-bf6a-8781cd6e0d26
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.