Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2018
|
3
|
Tytuł artykułu
Serduszko, nie tylko nóżka
Autorzy
Kania R.
Warianty tytułu
EN
The heart, not only the leg
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
podroby drobiowe
przyrzadzanie posilkow
smakowitosc
walory smakowe
zastosowanie kulinarne
Szlakiem Polskiego Miesa Drobiowego
kuchnia polska
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2018
Numer
3
Opis fizyczny
s.38-39,fot.
Twórcy
autor
Kania R.
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-69015781-5d1d-449c-9cd1-50697955bbbc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.