Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Tyra M.
,
Marciniak M.
)
artykuł:
Świnie, biogaz i wiatraki
(
Zajac G.
)
artykuł:
Program optymalizacyjny - racjonalne zarządzanie kosztami pasz
(
Kolacz D.
,
Lambucki P.
,
Dobrzanski L.
)
artykuł:
Ocena jakości pszenicy i kukurydzy z ubiegłorocznych zbiorów
(
Averkieva O.
)
artykuł:
Muchy - jeden z czynników zagrażających biobezpieczeństwu w utrzymaniu zwierząt
(
Bakula T.
)
artykuł:
Lekkie konstrukcje dachowe chlewni
(
Hubner R.
)
artykuł:
Preparat mlekozastępczy jako ważny element w odchowie prosiąt
(
Nowak P.
)
artykuł:
Wpływ preparatów ziołowych na wyniki odchowu prosiąt
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Ziemia specjalnej troski… (cz.1)
(
Kozera-Kowalska M.
)
artykuł:
Nieuczciwe praktyki w łańcuchu dostaw
(
Hammermeister A.
,
Biegniewski J.
)
artykuł:
ALOHA po polsku
(
Wlodarczak P.
)
artykuł:
Włośnica u świń i ludzi
(
Wrobel P.
)
artykuł:
Co jest złego w żywieniu świń ubocznymi produktami pochodzenia zwierzęcego?
(
R.W.
)
artykuł:
Rola nienasyconych kwasów tłuszczowych w rozrodzie świń
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Nowoczesna wytwórnia prestarterów PORCUS
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Czy i jak poprzez żywienie można zwiększyć mleczność loch
(
Soszka M.
)
artykuł:
Produkcja trzody chlewnej w jednym z niemieckich gospodarstw w Hesji
(
Sztramkowski Z.
,
Milewska W.
)
artykuł:
Świnie lubią czystość
(
Wardal W. J.
)
artykuł:
Korzyści wypływające z zastosowania NNKT i maślanu sodu w żywieniu loch i ich potomstwa
(
Szuba-Trznadel A.
,
Hikawczuk T.
,
Fuchs B.
)
artykuł:
Czy realizacja programu ochrony świń rasy złotnickiej pstrej może służyć poprawie rentowności produkcji trzodowej małych gospodarstw?
(
Szulc K.
,
Plebaniak P.
)
artykuł:
Mięsne i jarskie dania z geilla
(
Chojnacka R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.