Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2019
|
27
|
2
|
Tytuł artykułu
Postharvest calcium salt treatment of fresh jujube fruit and its effects on biochemical characteristics and quality after cold storage
Autorzy
Moradinezhad F.
,
Ghesmati M.
,
Khayyat M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
jujube fruit
Ziziphus jujuba
cold storage
calcium chloride
calcium nitrate
calcium sulphate
antioxidant
biochemical characteristics
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2019
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
p.39-46,fig.,ref.
Twórcy
autor
Moradinezhad F.
Amir Abad Campus, College of Agriculture, Department of Horticultural Science, University of Birjand, 331, Birjand, Iran
autor
Ghesmati M.
Amir Abad Campus, College of Agriculture, Department of Horticultural Science, University of Birjand, 331, Birjand, Iran
autor
Khayyat M.
Amir Abad Campus, College of Agriculture, Department of Horticultural Science, University of Birjand, 331, Birjand, Iran
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2019-0009
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-686aa731-5719-4f18-a1bb-2d95dd2c9e0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.