PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 19 |

Tytuł artykułu

Effect of the method of agglomeration on the physical properties of milk powder

Warianty tytułu

PL
Wpływ sposobu aglomeracji na właściwości fizyczne proszku mlecznego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

19

Opis fizyczny

p.19-25,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6841d413-25ca-46ba-947a-2df8eba425c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.