PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 13 |

Tytuł artykułu

Obserwacje nad wpływem paru systemów ogrzewania śmietany na jej układ redukcyjny oraz na oksydatywną trwałość masła

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Nabljudenija nad vlijaniem neskolkikh sistem obogreva metany na ejo vosstanovitel`nuju isitemy, a takzhe na ustoj`ivost` k okisleniju masla
EN
Observations on the effects of some modes of heating cream on its reducing system and the oxistive stabilty of buter

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Opis fizyczny

s.91-104,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-682ab181-6df6-4327-abc8-a6a6c8ea8a2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.