Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
10
|
Tytuł artykułu
Zmiany wybranych cech fizykochemicznych tradycyjnie pakowanego twarogu w zależności od rodzaju użytego materiału opakowaniowego
Autorzy
Karczewska D.
,
Pikul J.
,
Pluszka H.
,
Chudy S.
Warianty tytułu
EN
Changes of some physicochemical properties of traditionally packaged tvarog depending on the packaging materials
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
opakowania
zywnosc
materialy opakowaniowe
sery twarogowe
cechy fizykochemiczne
pergamin
folia aluminiowa
tworzywo Eco Lean
warunki przechowywania
temperatura przechowywania
zmiany przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
10
Opis fizyczny
s.46-51,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karczewska D.
Katedra Technologii Mleczarstwa, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Pikul J.
Katedra Technologii Mleczarstwa, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Pluszka H.
Katedra Technologii Mleczarstwa, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Chudy S.
Katedra Technologii Mleczarstwa, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-67a19aa4-9b5e-446c-b4c8-bd01f053f1ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.