PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 453 |

Tytuł artykułu

Jakość żywności i jej wyróżniki w ocenie konsumentów

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Food quality and its discriminants in consumers' opinion

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

453

Opis fizyczny

s.1-124,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-66a92cff-2f3d-42aa-b8f6-5ccca6c70789
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.