Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2015
|
07
|
Tytuł artykułu
Sztuka mięsa: wołowina czy wieprzowina - oto jest pytanie...
Autorzy
Podolski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
Poznan
Kolobrzeg
restauracje
restauracje hotelowe
restauracja PerMare
restauracja Bazar 1838
konsumpcja
potrawy miesne
mieso
mieso wolowe
wieprzowina
system QMP
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2015
Numer
07
Opis fizyczny
s.23-25,fot.
Twórcy
autor
Podolski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-65f2aefd-dee9-4841-a781-8d48438215fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.