PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 187 |

Tytuł artykułu

Cz. II. Pomiary temperatury topnienia sacharozy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Part. II. Investigation of melting point of saccharose

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

187

Opis fizyczny

s.31-37,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chemii i Technologii Węglowodanów i Środków Spożywczych, Politechnika Słowacka, Słowacja
autor
  • Katedra Chemii i Technologii Węglowodanów i Środków Spożywczych, Politechnika Słowacka, Słowacja
autor
  • Katedra Chemii i Technologii Węglowodanów i Środków Spożywczych, Politechnika Słowacka, Słowacja

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-65c1cd98-4f7f-4ec6-9db3-2fc7f85c2a53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.