Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Tytuł artykułu
Wartość rzeźna i jakość mięsa tuczników o różnej mięsności
Autorzy
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Kien S.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
EN
Slaughter value traits and meat quality in pigs with different lean meat content
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Opis fizyczny
s.31-41,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Strzelecki J.
Dział Surowcowo-Inżynieryjny w Poznaniu, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, ul.Głogowska 239, 60-111 Poznań
autor
Borzuta K.
autor
Kien S.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-657b0262-d01c-4f33-94e4-9259497d9eec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.