Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Wpływ kwasu glutaminowego i kwasu mlekowego oraz glutaminianu sodu na dojrzewanie solonych śledzi Bałtyckich
(
Jasinska M.
)
artykuł:
Krajowa Spółka Przemysłu Mięsnego „Pek-Pol" w Warszawie
(
Mlynarczyk J.
,
Siedlecki E.
)
artykuł:
Okręgowe Przedsiębiorstwa Mięsne w Bydgoszczy
(
Sarbinowski J.
,
Holka W.
)
artykuł:
Technologiczno-żywieniowa przydatność warzyw na przykładzie ziemniaków
(
Zalewski S.
)
artykuł:
Wpływ zmian fizycznych własności papierosa na skład dymu. Część II. Wpływ zmian obwodu papierosa
(
Zydron K.
)
artykuł:
Rola aktywności wody jako czynnika trwałości żywności i średniej zawartości wilgoci
(
Lenart A.
)
artykuł:
Modele właściwości fizycznych artykułów żywnościowych. Właściwości mechaniczne
(
Jankowski T.
)
artykuł:
Spółka „Animex” Export-Import
(
Tochowicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.