Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1979
|
06
|
2
|
Tytuł artykułu
Porównanie wyników tuczu i wartości rzeźnej oraz przydatności kulinarnej brojlerów i gęsi 4-miesięcznych
Autorzy
Bielinska K.
,
Kaszynski J.
,
Bielinski K.
,
Wcislo H.
,
Jeske J.
,
Kolodziej L.
Warianty tytułu
EN
Comparison of fattening results, slaughter and gastronomical value of broilers and four-month old geese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1979
Tom
06
Numer
2
Opis fizyczny
s.307-319,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bielinska K.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
Kaszynski J.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
Bielinski K.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
Wcislo H.
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań
autor
Jeske J.
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań
autor
Kolodziej L.
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6557daba-acab-4933-b543-33c573aa7b00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.