Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2015
|
59
|
04
|
Tytuł artykułu
Możliwość modyfikacji mąki żytniej w młynie
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Potential modififaction of rye flavour in mill
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
maka zytnia
modyfikacja zywnosci
piekarstwo
pieczywo
jakosc
maka pasazowa
pentozany
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
04
Opis fizyczny
s.8-11,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-64eb6b12-119c-49ce-81ed-13943447c965
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.